Постійне посилання: https://www.rvnews.rv.ua/post/view/1588093911-vipikannya-hliba---sakralniy-proces
Як він пахне!!! Свіжоспечений хліб! Охоче поділюся з рівнянами своїм власним рецептом!
Жменька мускатного борошна, жменька гречаного і чимало пшеничного. Трохи олії з кісточок винограду, смажений солоний арахіс, насіння льону, родзинки, сіль-цукор і далі за списком...
І ось він - свіжий домашній хліб, який пахне дитинством!!! НЕ З ХЛІБОПІЧКИ!
Можна смакувати з варенням, «Нутеллою», сиром, маслом, яке тане на його теплому шматочку...Доречним буде до узвару, кави, молока, чаю чи компоту зі свіжоморожених ягід.
Для мене випікання хліба - сакральний процес. Можливо тому, що його пекли мої бабуся і мама. А я чекала, коли він схолоне на столі під лляним рушником і потім можна буде відрізати шматочок. Але обов‘язково скоринку.
Його аромат лишається навіть на руках...
Такий мій сьогоднішній гастротур!
рівне
новини рівного
новини рівненщини
рівненські новини
хліб випічка кулінарія рецепт хліба
страви
домашні страви
хліб
Вибрано елементів :
Перетягніть файли сюди, щоб завантажити
або
Максимальний розмір файлу : 50 Мб
Вибрані елементи